ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκάρει η ιστορία του εντυπωσιακού μοντέλου – Υπέστη εγκεφαλική βλάβη από ένα… πρέτσελ (φώτο)

Σοκάρει η ιστορία του εντυπωσιακού μοντέλου – Υπέστη εγκεφαλική βλάβη από ένα… πρέτσελ (φώτο)

Η Chantel Giacalone ήταν ένα εντυπωσιακό μοντέλο, μέχρι την στιγμή που υπέστη εγκεφαλική βλάβη μετά τη σοβαρή αλλεργική αντίδραση που της προκάλεσε ένα πρέτσελ.

To δικαστήριο του Λας Βέγκας έκρινε ότι η οικογένειά της θα πρέπει να λάβει αποζημίωση ύψους 29,5 εκατ. δολαρίων, κάτι που όμως δεν διορθώνει το τεράστιο πρόβλημα.

Οι ένορκοι έκριναν πως το ασθενοφόρο που ανταποκρίθηκε στην κλήση δεν της πρόσφερε επαρκείς πρώτες βοήθειες στο περιστατικό του 2013, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Las Vegas Review-Journal.

«Τουλάχιστον η κόρη μου θα έχει καλή φροντίδα, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», δήλωσε ο πατέρας της, Jack Giacalone, όταν άκουσε την ετυμηγορία.

Στις 20 Φεβρουαρίου 2013, η τότε 27χρονη Giacalone ήταν να πάρει μέρος σε μια επίδειξη μόδας. Μια φίλη τής έφερε ένα πρέτσελ πριν το σόου, το οποίο έριξε ωστόσο την άτυχη κοπέλα σε αναφυλακτικό σοκ μετά την πρώτη μόλις μπουκιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της, Christian Morris, ισχυρίστηκε πως ο εγκέφαλός της έμεινε για μερικά λεπτά χωρίς οξυγόνο όταν την έβαλαν στο ασθενοφόρο. Στο αστικό δικαστήριο αποδείχτηκε πως το ασθενοφόρο δεν ήταν εξοπλισμένο με τα απαραίτητα για μια αλλεργική αντίδραση, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Νεβάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.