ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Ζαχάροβα: «Θέλουμε να συσφιχθούν οι σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ»

Μ.Ζαχάροβα: «Θέλουμε να συσφιχθούν οι σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ»

Η Ρωσία επιθυμεί τη βελτίωση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στη βάση μίας κοινά επωφελούς βάσης, τόνισε η εκπρόσωπου Τύπου του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Από δογματική, ιδεολογική και πολιτική άποψη, θέλαμε και θέλουμε ακόμα να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, εννοώ τον λαό των ΗΠΑ, σε μία αμοιβαία επωφελή βάση, έτσι ώστε να είναι χρήσιμο και απαραίτητο για τις δύο χώρες μας. Όμως, η ρητορική και τα βήματα που έχουν κάνει οι ΗΠΑ πρόσφατα είναι αδύνατο να αγνοηθούν» τόνισε η Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια σημείωσε πως το ρωσικό ΥΠΕΞ κάνει όσα πρέπει για να προετοιμάσει μία πιθανή συνάντηση του Ρώσου Πρόεδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν. Σημειώνεται πως οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με θέμα την ένταση στα σύνορα Ρωσίας – Ουκρανίας. Κατά την επικοινωνία τους, ο Μπάιντεν κάλεσε τον Πούτιν σε συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος εντός των επόμενων μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.