ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος στις ΗΠΑ με την επικεφαλής του BLM και τις αγορές ακινήτων: «Εγώ επιλέγω πως θα ζήσω αλλά στηρίζω το κίνημα»!

Σάλος στις ΗΠΑ με την επικεφαλής του BLM και τις αγορές ακινήτων: «Εγώ επιλέγω πως θα ζήσω αλλά στηρίζω το κίνημα»!

Η επικεφαλής του Black Lives Matter και αυτοαποκαλούμενη «εκπαιδευμένη μαρξίστρια» Patrisse Khan-Cullors αναγκάστηκε να υπερασπιστεί μπροστά στην κάμερα το… «απόθεμα ακινήτων» που κατέχει, ισχυριζόμενη πως βλέπει το σπίτι της, που βρίσκεται σε μια εύπορη περιοχή του Λος Άντζελες, ως «κοινωνική ιδιοκτησία»!

Οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει σάλο καθώς με αφορμή τον θάνατο του Τ.Φλόιντ το κίνημα “επιτέθηκε” κυριολεκτικά σε κάθε άλλη ξένη ιδιοκτησία προκαλώντας τεράστιες φθορές σε περιουσίες πολιτών.

«Ο τρόπος με τον οποίο ζω την ζωή μου είναι η άμεση υποστήριξη των μαύρων, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων μελών της οικογένειάς μου», δήλωσε η Cullors στον πρώην δημοσιογράφο του CNN Marc Lamont-Hill την Πέμπτη, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις σχετικά με το χάσμα των εκπεφρασμένων ιδανικών της και της πλούσιας ιδιωτικής της ζωής.

«Βλέπω τα χρήματά μου ως όχι τα δικά μου. Τα βλέπω και ως χρήματα της οικογένειάς μου», δήλωσε.

Η Cullors ισχυρίστηκε μέσω αναρτήσεων στο Instagram ότι δεν έλαβε μισθό ή παροχές από το Black Lives Matter Global Network Foundation – χωρίς να αναφέρει τίποτα για την αμοιβή που πήρε μετά τις υπηρεσίες της στο κίνημα Black Lives Matter, σχολιάζει το Russia Today.

Η Cullors επέμεινε ότι οι δαπάνες της είναι φυσιολογικές και δεν εξήγησε γιατί φέρεται να επέλεξε να αγοράσει ένα σπίτι 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Topanga Canyon, έναν θρυλικό θύλακα του Λος Άντζελες, όπου ο πληθυσμός είναι μόλις 1,4% Αφροαμερικανών.

Αυτή δεν είναι η μόνη τέτοιου είδους αγορά της Cullors στο Λος Άντζελες, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές μέσων ενημέρωσης, έχει κάνει αγορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα απολαμβάνει ονειρικές διακοπές. Εκείνη και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν πέρυσι στις Μπαχάμες σε μια μονάδα στο «The Albany», έναν παραθαλάσσιο παράδεισο 600 στρεμμάτων που περιλάμβανε μια ιδιωτική μαρίνα και ένα « γήπεδο γκολφ», ένα μέρος όπου «άνθρωποι απολαμβάνουν πλήρη και απόλυτη ιδιωτικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.