ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί ο νέος του τίτλος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην Ιαπωνία αλλά και στο διαδίκτυο

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί ο νέος του τίτλος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην Ιαπωνία  αλλά και στο διαδίκτυο

Μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα στις αρχές του 2020, ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε τη θέση του Chief Impact Officer σε μια αμερικανική StartUp, την BetterUp Inc.

Αυτός ο τίτλος εν συντομία αποκαλείται ενίοτε «chimpo», ακρωνύμιο το οποίο στα ιαπωνικά σημαίνει «πέος» και έχει γίνει θέμα στα social media, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό SoraNews24, στα social media της χώρας ήταν αρκετές οι αντιδράσεις για το νέο τίτλο δουλειάς του πρίγκιπα Χάρι.

«Φαντάζεστε να ερχόταν στην Ιαπωνία και να συστηνόταν σε συναδέλφους ως «chimpo»; Θα ήθελα να ήμουν σε μία γωνία να βλέπω τα μούτρα τους» σχολιάζει κάποιος χρήστης.

«Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, όταν ακούς τη λέξη «chimpo» πάντα γελάς» έγραψε κάποιος άλλος. «Στοιχηματίζω ότι τα νέα προκάλεσαν πολλά γέλια στα γυμνασιόπαιδα» σχολίασε ένας τρίτος.

«Άρα, πλέον ο τίτλος του είναι “Βασιλικό Πέος”;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

https://twitter.com/Elizabe85376334/status/1384614451459022851

https://twitter.com/Maren87442193/status/1384609166656999425

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheToadours/status/1384553690934267908

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.