ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ζευγάρι στην Ρωσία υιοθέτησε λιοντάρι για κατοικίδιο – Ζούνε αρμονικά εδώ και τρία χρόνια (φωτο)

Ζευγάρι στην Ρωσία υιοθέτησε λιοντάρι για κατοικίδιο – Ζούνε αρμονικά εδώ και τρία χρόνια (φωτο)

Ο Αλεξάντερ και η Μαρία Ντμιτριέβ είναι ένα νεαρό ζευγάρι από τη Ρωσία που μοιράζεται το σπίτι του εδώ και τρία χρόνια με ένα… λιοντάρι. Το όνομα αυτού, Μέσι.

Ο Μέσι γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως «γάτα σπιτιού». Το ζευγάρι γνωρίζει ότι ο Μέσι είναι στην ουσία αρπακτικό και κάποια στιγμή θα δοκιμάσει τη δύναμή του για να διαπιστώσει ποιος είναι ο «αρχηγός» στο σπίτι, αλλά έχουν λάβει μέτρα για να κρατήσουν την άγρια του ​​πλευρά υπό έλεγχο.

Και οι δύο είναι εκπαιδευμένοι ψυχολόγοι και όταν έμαθαν ότι ένα νεογέννητο λιονταράκι στον τοπικό ζωολογικό κήπο χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, δεν μπορούσαν να μείνουν άπραγοι. Τον αγόρασαν και τον έφεραν σπίτι μέχρι να γίνει καλά στην υγεία του. Αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσουν ότι αν ήθελαν να τον κρατήσουν, έπρεπε να κάνουν κάποιες προσαρμογές γύρω από το σπίτι τους.

Ο Αλεξάντερ και η Μαρία κατάλαβαν γρήγορα ότι χρειάζονταν έναν τρόπο για να κρατήσουν τον Μέσι υπό έλεγχο αν ήθελαν να ζήσουν μαζί αρμονικά. Ευτυχώς, βρήκαν έναν εκπαιδευτή σκύλων πρόθυμο να συμπεριλάβει το ασυνήθιστο κατοικίδιο ζώο τους σε μια από τις τάξεις του και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Ο Μέσι ακολουθεί τώρα βασικές εντολές.

Η μέχρι τώρα εμπειρία του ζευγαριού με τον Μέσι ήταν «απίστευτα θετική», αλλά και οι δύο παραδέχονται ότι η ζωή με μια μεγάλη γάτα έχει τις προκλήσεις της: Πρώτον, η συνεχής προσοχή σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν διακοπές ή ακόμα και να κάνουν παρέα με τους φίλους τους. Επίσης, υπάρχει και η μεγάλη ανάγκη για ωμό κρέας στη διατροφή του Μέσι, η οποία μπορεί να κοστίζει έως και 600 δολάρια το μήνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.