ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

BBC: Παρουσιαστής μηνύει το κανάλι γιατί τραυματίστηκε σε… εθελοντικό crash test (βιντεο)

BBC: Παρουσιαστής μηνύει το κανάλι γιατί τραυματίστηκε σε… εθελοντικό crash test (βιντεο)

Σε μπελάδες μπήκε το BBC, καθώς ένας παρουσιαστής του υπέστη τραυματισμό στον αυχένα παίρνοντας εθελοντικά μέρος σε crash test. To ποσό που ζητάει ανέρχεται στις 3,7 εκατομμύρια λίρες.

Ο 46χρονος Τζεμ Στάνσφιλντ, πήρε μέρος σε μια προσομοίωση σύγκρουσης στην εκπομπή του, το «One’s Bang Goes The Theory» το 2014 στο BBC. Ένα κλιπ από την εκπομπή, δείχνει τον Στάνσφιλντ, να είναι δεμένος σε ένα ειδικά σχεδιασμένο καροτσάκι και να πέφτει με φόρα σε μια ψεύτικη κολόνα φωτισμού. Η δοκιμή έγινε τόσο με την κανονική φορά, όσο και με την ανάποδη.

Όπως υποστηρίζει ο παρουσιαστής, η πρόσκρουση αυτή, του προκάλεσε σοβαρό αυχενικό τραυματισμό, εγκεφαλική και ψυχολογική βλάβη, καθώς και ουλές και ζάλη. Γι’ αυτό τώρα ζητά 3,7 εκατομμύρια λίρες (4,25 εκατομμύρια ευρώ) ως αποζημίωση.

Από την υπεράσπισή του, ακούστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, ότι οι πιθανότητες ανάκαμψης του 46χρονου είναι «χαμηλές». Οι δικηγόροι του Στάνσφιλντ υποστήριξαν επίσης ότι το περιστατικό με το crash test, επηρέασε την καριέρα του ως τηλεπαρουσιαστής.

Το BBC αμφισβήτησε την ισχύ της πρόσκρουσης, καθώς και το βαθμό των τραυματισμών του. Ο οργανισμός συμφώνησε να πληρώσει τα δύο τρίτα της αξίωσης του Στάνσφιλντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.