ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

WSJ: «Από το 2019 είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του διαζυγίου η Μελίντα Γκέιτς – Ο ρόλος του Τ.Επστάιν»

WSJ: «Από το 2019 είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του διαζυγίου η Μελίντα Γκέιτς – Ο ρόλος του Τ.Επστάιν»

Από το 2019 είχε αρχίσει την προετοιμασία για το διαζύγιο από τον Μπιλ Γκέιτς η Μελίντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Wall Street Journal» που επικαλείται πηγές και έγγραφα αναφορικά με το ζήτημα βάσει των οποίων η Μελίνα Γκέιτς συζητούσε το θέμα του διαζυγίου με δικηγόρους τουλάχιστον από το 2019, επικοινωνώντας ταυτόχρονα με πολλά νομικά γραφεία.

Μπορεί το ζευγάρι να μην διευκρίνισε τον λόγο του διαζυγίου, αλλά πηγές ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους.

Η Μελίντα Γκέιτς κάλεσε επανειλημμένα σύμβουλους τον Οκτώβριο του 2019 μετά την εμφάνιση δημοσιευμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τις συναντήσεις του Μπιλ Γκέιτς με τον Τζέφρι Επστάιν.

Πάντως, εκπρόσωπος του Μπιλ Γκέιτς είχε δηλώσει, το 2019, ότι ο ιδρυτής της Microsoft συζήτησε για το φιλανθρωπικό ίδρυμά του με τον Τζέφρι Επστάιν, αλλά λυπάται για αυτές τις συναντήσεις και τις θεωρεί λανθασμένες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το προαναφερθέν δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς αρνήθηκαν να σχολιάσουν τους λόγους του διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα του Πάσχα (03/05) την απόφασή τους για διαζύγιο και τόνισαν ότι σε 27 χρόνια γάμου μεγάλωσαν τρία υπέροχα παιδιά και δημιούργησαν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1987, όταν η Μελίνα Γκέιτς μπήκε στη Microsoft και παντρεύτηκε τον ιδρυτή της εταιρείας, το 1994, στη Χαβάη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται πως ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους πέντε πλουσιότερους επιχειρηματίες και η περιουσία της οικογένειάς του εκτιμάται σε 130 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.