Βρετανία: Το τζακούζι παραλίγο να γίνει αιτία να χάσει μια γυναίκα τη ζωή της – Τι συνέβη

Βρετανία: Το τζακούζι παραλίγο να γίνει αιτία να χάσει μια γυναίκα τη ζωή της – Τι συνέβη

Στο Έσεξ της Βρετανίας, τον περασμένο Ιανουάριο, μια 25χρονη κινδύνευσε να πεθάνει και χρειάστηκε να χάσει το πόδι της έπειτα από μία βουτιά στο τζακούζι στο σπίτι φίλων της.

Η Λόρεν Μπριγκς ξύπνησε στο σπίτι των φίλου της, μην μπορώντας να αναπνεύσει και ευτυχώς μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία.

Όπως αναφέρει η Mirror, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της Λόρεν και αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί της πόδι από το γόνατο και κάτω και τα δάχτυλα του αριστερού της ποδιού.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι η πιθανή αιτία ήταν ότι είχα μπει στη μπανιέρα και κόλλησα το βακτήριο από μια μικρή πληγή που είχα στο πόδι» περιγράφει η Λόρεν, που, όπως λέει, δεν πίστευε στα αυτιά της.

«Έπεσα για ύπνο και ένιωθα ζαλισμένη αλλά τα ξημερώματα ένας από τους φίλους μου με βρήκε στο πάτωμα να δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο νοσοκομείο» συνεχίζει. «Με έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη για 48 ώρες. Έπειτα, οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να σώσουν τα κάτω άκρα της αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήκωσα την κουβέρτα και είδα ότι είχαν ακρωτηριάσει το πόδι μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, καταρρακώθηκα. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, νιώθω παγιδευμένη στο ίδιο μου το σώμα και έχει επηρεαστεί και ψυχολογικά» συγκλονίζει η Λόρεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.