ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διεθνή ΜΜΕ: Υφυπουργός Ασφάλειας της Κίνας αυτομόλησε στις ΗΠΑ και δίνει πληροφορίες για το εργαστήριο στη Γιουχάν

Διεθνή ΜΜΕ: Υφυπουργός Ασφάλειας της Κίνας αυτομόλησε στις ΗΠΑ και δίνει πληροφορίες για το εργαστήριο στη Γιουχάν

Κινέζος υφυπουργός αυτομόλησε στις ΗΠΑ και είναι πιθανό να έχει διαρρεύσει στις ΗΠΑ στοιχεία για το περιώνυμο εργαστήριο της Γουχάν (που λέγεται ότι διέρρευσε ο κορωνόϊός) , όπως δημοσιεύεται στον αμερικανικό και τον βρετανικό Τύπο.

Αν αληθεύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, πρόκειται για τον πιο υψηλόβαθμο κρατικό αξιωματούχο της Κίνας που αυτομολεί στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, σε μια υπόθεση με στοιχεία κατασκοπευτικού θρίλερ και με έντονο διπλωματικό ενδιαφέρον, ο υφυπουργός Κρατικής Ασφαλείας της Κίνας Ντονγκ Τζιγουέι φέρεται να διέφυγε μαζί με την κόρη του στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ντονγκ ενημέρωσε την Ουάσιγκτον σχετικά με το τι συμβαίνει στο εργαστήριο της Γουχάν, για το οποίο διατυπώνονται υποψίες σχετικά με τον ρόλο του στο ξέσπασμα και τη διάδοση του κορωνοϊού στην Κίνα. Τις πληροφορίες αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνουν και κινεζόφωνα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αντιτίθενται στο καθεστώς του Πεκίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.