ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: «Αναπόφευκτα οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμένες επιλογές για εργασία»

Ρωσία: «Αναπόφευκτα οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμένες επιλογές για εργασία»

Το Κρεμλίνο είπε σήμερα ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 ή δεν έχουν ανοσία δεν θα μπορούν να απασχοληθούν σε όλους τους χώρους εργασίας στη Ρωσία και ότι σε βάρος τους μπορεί να γίνουν διακρίσεις.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τέτοιου είδους διακρίσεις θα υπάρξουν αναπόφευκτα. Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού. Δεν είναι δυνατόν. Αυτό θα αποτελέσει απειλή σε αυτούς που είναι γύρω τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε χθες ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας επιδεινώνεται καθώς οι αρχές αρχίζουν να προωθούν την ιδέα τακτικών εμβολιασμών προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακόψουν την αύξηση νέων κρουσμάτων.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 546 θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, ο μεγαλύτερος επιβεβαιωμένος αριθμός θανάτων σε μία ημέρα από τον Φεβρουάριο, και 16.715 νέα κρούσματα COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς συνεχίζεται η δραματική αύξηση, την οποία οι αρχές αποδίδουν στο νέο παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα.

Οι αρχές προσπαθούν να πείσουν αλλά και να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, προσφέροντας σε αυτούς που ανοσοποιούνται την ευκαιρία να κερδίσουν νέα αυτοκίνητα και διαμερίσματα, ενώ προειδοποιούν αυτούς που αρνούνται ότι κινδυνεύουν με απώλεια εσόδων και απόλυση.

Το Κρεμλίνο απέδωσε την Παρασκευή την αύξηση των κρουσμάτων στην απροθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν και στον «μηδενισμό».

Η Ρωσία έχει εγκρίνει τέσσερα εγχώριας παρασκευής εμβόλια και έχει πουλήσει το βασικό της σκεύασμα, το Sputnik V, σε πολλές ξένες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.