ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν επικοινώνησαν τηλεφωνικά για τις πυρκαγιές

Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν επικοινώνησαν τηλεφωνικά για τις πυρκαγιές

Η Ρωσία θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στην Τουρκία για την κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών. Μια τέτοια υπόσχεση δόθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ρετζέπ Ερντογάν.

Μια δήλωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου σημειώνει ότι οι πρόεδροι σημείωσαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον αγώνα εναντίον αυτής της φυσικής καταστροφής.

«Ο Ερντογάν ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντική υποστήριξη που παρέχεται», ανέφερε το Κρεμλίνο.

Επιπλέον, οι ηγέτες των δύο χωρών έδωσαν θετική εκτίμηση στα αποτελέσματα της συνάντησης της διμερούς διακυβερνητικής επιτροπής.

“Εκφράστηκε αμοιβαία διάθεση για περαιτέρω κοινή συνεργασία για την εφαρμογή των συμφωνιών που επετεύχθησαν στο εμπόριο, την οικονομία, την ενέργεια και άλλους τομείς”, αναφέρθηκε.

Οι πρόεδροι συμφώνησαν επίσης να συνεχίσουν τις επαφές σε διάφορα επίπεδα.

Την προηγούμενη μέρα, το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στην Αττάλεια συνέστησε στους Ρώσους τουρίστες, που τώρα κάνουν διακοπές στην Τουρκία, να προετοιμαστούν για πιθανή εκκένωση λόγω των πυρκαγιών. Αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξέι Γκρούσκο δήλωσε ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για άμεση εκκένωση των Ρώσων τουριστών από τις φλόγες της Τουρκίας. Η Μόσχα είναι έτοιμη να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.