ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αύριο η συνάντηση Β.Πούτιν με τον Ρ.Τ.Ερντογάν – Στην ατζέντα Συρία, Αφγανιστάν & Λιβύη

Αύριο η συνάντηση Β.Πούτιν με τον Ρ.Τ.Ερντογάν – Στην ατζέντα Συρία, Αφγανιστάν & Λιβύη

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της συνάντησής τους αύριο Τετάρτη, στην ρωσική πόλη Σότσι, θα συζητήσουν ζητήματα που αφορούν στην Συρία, την Λιβύη, το Αφγανιστάν και την Υπερκαυκασιανή Δημοκρατία.

«Σχεδιάζουν να συζητήσουν διάφορες πτυχές της ρωσο-τουρκικής πολιτικής, εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας. Θα ανταλλάξουν εκτιμήσεις και απόψεις για επείγοντα διεθνή ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων σε Συρία, Λιβύη, Αφγανιστάν και Υπερκαυκασία», ανέφερε το Κρεμλίνο σε σχετική ανακοίνωση την Τρίτη (28/09).

Συνεργασία σε εμπόριο και οικονομία

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Δευτέρα (27/09), οι συνομιλίες των δύο ηγετών, αναμένεται να επικεντρωθούν σε τομείς όπως είναι το εμπόριο και η οικονομία.

«Συνεχίζουμε τις προετοιμασίες της επίσκεψης. […] Κάθε φορά, οι δύο Πρόεδροι έχουν πολλά ζητήματα προς συζήτηση […] όπως κοινά οικονομικά εγχειρήματα, αλλά και για τη συνεργασία σε εμπόριο και οικονομία. […] Οι επιχειρήσεις των δύο κρατών, ενδιαφέρονται για τους συγκεκριμένους τομείς και για τον λόγο αυτό, πάντα συζητιούνται τέτοια θέματα από τους προέδρους», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο, δεν αναμένεται να γίνει συνάντηση μεταξύ του προέδρου Πούτιν και του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι στο Σότσι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνομιλίες του Ρώσου προέδρου μόνο με τον Τούρκο ομόλογό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.