Προκλητικές κατηγορίες για την Ελλάδα από το Τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας

Προκλητικές κατηγορίες για την Ελλάδα από το Τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας

Το Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας συνεδρίασε στην Άγκυρα και έκανε ξανά λόγο για μονομερείς και εχθρικές ενέργειες της Ελλάδος. Αντίθετα οι Τουρκικές κινήσεις στην περιοχή χαρακτηρίστηκαν ως καλοπροαίρετες και εποικοδομητικές.

Σε μια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από τρεις ώρες και στην οποία βασικό θέμα ήταν η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας δεσμεύτηκε να συνεχίσει την καταπολέμηση Κούρδων και Γκιουλενιστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την Ελλάδα και την Κύπρο στη εν λόγω συνεδρίαση ειπώθηκε πως: «Η αγνόηση των καλοπροαίρετων, εποικοδομητικών και προσανατολισμένων προτάσεων και προσεγγίσεων της Τουρκίας σε θέματα Αιγαίου, Ανατολικής Μεσογείου και Κύπρου και η παράτυπη μετανάστευση, είναι αντίθετο τόσο με το διεθνές δίκαιο όσο και με την ισότητα και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υποστήριξη των μονομερών δράσεων και των εχθρικών στάσεων της ελληνοκυπριακής διοίκησης θα εμβάθυνε περαιτέρω τις συγκρούσεις στην περιοχή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.