ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Ο Τ.Μπάιντεν θα ανακοινώσει παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο

Χθες επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης «Όμικρον» στο Σαν Φρανσίσκο

ΗΠΑ: Ο Τ.Μπάιντεν θα ανακοινώσει παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν θα παρατείνει μέχρι τα μέσα Μαρτίου την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε επιβάτες αεροπλάνων, τρένων και λεωφορείων, αλλά και σε αεροδρόμια και σταθμούς διέλευσης, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου για παράταση της εντολής, η οποία είχε οριστεί να λήξει στις 18 Ιανουαρίου, είναι μέρος μιας πολύ ευρύτερης χειμερινής στρατηγικής για την καταπολέμηση της Covid-19 που ο Μπάιντεν πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Η στρατηγική θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα οδηγία. Την υποχρέωση οι ταξιδιώτες των διεθνών πτήσεων να υποβάλλονται σε τεστ για Covid-19 μία ημέρα πριν αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με αξιωματούχους των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ο κ. Μπάιντεν θα αποκαλύψει τη στρατηγική του καθώς η νέα παραλλαγή, γνωστή ως Omicron, εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Την Τετάρτη, οι υγειονομικοί υπάλληλοι στην Καλιφόρνια ανακοίνωσαν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της παραλλαγής της Μποτσουάνας, σε ασθενή στο Σαν Φρανσίσκο που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Νοεμβρίου από τη Νότια Αφρική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος έχει ήδη επιβάλει ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε άτομα που έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από οκτώ αφρικανικά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.