ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Τζόκοβιτς: Ανθρώπινη μεταχείριση ζήτησε η πρωθυπουργός της Σερβίας από τον Αυστραλό ομόλογό της

Ν.Τζόκοβιτς: Ανθρώπινη μεταχείριση ζήτησε η πρωθυπουργός της Σερβίας από τον Αυστραλό ομόλογό της

Oοι πρωθυπουργοί της Σερβίας και της Αυστραλίας, Άνα Μπρνάμπιτς και Σκοτ Μόρισον, συνομίλησαν για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Η κ. Μπρνάμπιτς ζήτησε από τον Αυστραλό ομόλογό της να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε ο Νόβακ Τζόκοβιτς να έχει ανθρώπινη και αξιοπρεπή μεταχείριση στην Αυστραλία, για όλη τη διάρκεια της παραμονής του και να γίνουν σεβαστά όλα τα δικαιώματά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της πρωθυπουργού της Σερβίας.

Ακόμη, η Άνα Μπρνάμπιτς τόνισε την πρόθεση της κυβέρνησής της να παρέχει κάθε είδους εγγύηση για την παραμονή του αθλητή στην Αυστραλία, αν κριθεί αναγκαίο και από τις αρχές της χώρας που φιλοξενεί το Australian Open.

Μάλιστα, υπογράμμισε «τη σημασία που έχει η διασφάλιση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς των συνθηκών προπόνησης και φυσικής προετοιμασίας δεδομένου ότι δεν του επετράπη να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και το τουρνουά στη Μελβούρνη ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο». Οι πρωθυπουργοί της Σερβίας και της Αυστραλίας θα συνομιλήσουν και πάλι τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα.

Παίζει κανονικά στο Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δικαιώθηκε χθες Δευτέρα (10.1.2022) από δικαστήριο της Μελβούρνης και του επετράπη η είσοδος στην Αυστραλία. Ο Σέρβος τενίστας άρχισε ήδη προπονήσεις και δήλωσε ικανοποιημένος που θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Australian Open.

Τα μέλη της οικογένειας του έδωσαν, επίσης χθες, συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι όπου χαρακτήρισαν νίκη της δικαιοσύνης την απόφαση του δικαστηρίου. Στην συνέντευξη βρέθηκε σε δύσκολη θέση ο αδερφός του Νόβακ, ο Τζόρτε Τζόκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε αν όντως νόσησε ο Νόβακ στις 16 Δεκεμβρίου με δεδομένο ότι στις 17 έκανε δημόσιες εμφανίσεις, ο ίδιος απάντησε κάπως άβολα ότι «όλα τα έγραφα που κατέθεσε είναι δημόσια και είναι νόμιμα». Μετά απ αυτό η συνέντευξη τύπου διεκόπη κάπως απότομα και τα μέλη της οικογένειας Τζόκοβιτς αποχώρησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.