ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γκουτέρες: Πεπεισμένος ότι δεν θα γίνει εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Α.Γκουτέρες: Πεπεισμένος ότι δεν θα γίνει εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Πεπεισμένος ότι δεν θα γίνει παρείσφρηση ή εισβολή στρατευμάτων της Ρωσίας στην Ουκρανία εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ενώ ευχήθηκε η διπλωματία να μπορέσει να οδηγήσει στην επίλυση της κρίσης στην οποία έχουν εμπλακεί η Ρωσία και οι ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.

«Δεν πρέπει να υπάρξει στρατιωτική επέμβαση», τόνισε ο επικεφαλής του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα γίνει αυτό» και «έχω την ισχυρή ελπίδα πως έχω δίκιο», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι η διπλωματία είναι το μέσο επίλυσης των προβλημάτων», υπογράμμισε ακόμη ο Αντόνιο Γκουτέρες, κρίνοντας πως πρέπει να «αποφύγουμε το χειρότερο».

Την Τετάρτη, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εκτίμησε ότι ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος έχει δώσει διαταγή να συγκεντρωθούν στρατεύματα στα σύνορα της χώρας του με την Ουκρανία, δεν θέλει «πόλεμο μεγάλης κλίμακας», αλλά πρόσθεσε πως «νομίζω πως θα εισβάλει» στην επικράτειά της με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, διότι «πρέπει να κάνει κάτι». Δεν έκανε καμία διευκρίνιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία πρόθεση να εισβάλει στην Ουκρανία, παρά τη συγκέντρωση στρατιωτών και οπλισμού στα σύνορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.