Ο Β.Πούτιν θα πάει στην Τουρκία – Αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ρ.Τ.Ερντογάν

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν τα δεδομένα της πανδημίας

Ο Β.Πούτιν θα πάει στην Τουρκία – Αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί την Τουρκία.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν τα δεδομένα της πανδημίας, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο κ. Πούτιν αποδέχτηκε με ευγνωμοσύνη την πρόσκληση και συμφώνησαν ότι θα πάει στην Τουρκία μόλις το επιτρέψουν η επιδημιολογική κατάσταση και τα προγράμματά τους», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μεταξύ άλλων εστίασε στην πρόσκληση προς τον Ρώσο πρόεδρο, εν μέσω της τεταμένης κατάστασης με την Ουκρανία.

«Τώρα προσκαλέσαμε τον κ. Πούτιν στη χώρα μας. Εάν το επιθυμούν, μπορούμε να φέρουμε κοντά τους δύο ηγέτες στη χώρα μας και να ανοίξουμε το δρόμο για την αποκατάσταση ενός περιβάλλοντος ειρήνης. Επιθυμία μας τώρα είναι να βρεθεί μια λύση στην τρέχουσα κρίση μέσω του διαλόγου και της διπλωματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζουμε να καλούμε τόσο τη Ρωσία όσο και την Ουκρανία να συμπεριφέρονται εποικοδομητικά και με αυτοσυγκράτηση. Η Τουρκία θα εκπληρώσει τις προϋποθέσεις της ως μέλος του ΝΑΤΟ» είχε επισημάνει ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.