Για υποκρισία κατηγορεί ο Πούτιν τα δυτικά ΜΜΕ

Για υποκρισία κατηγορεί ο Πούτιν τα δυτικά ΜΜΕ

Για υποκρισία κατηγόρησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, τα δυτικά ΜΜΕ σε ό,τι στην αφορά στην κάλυψη της υπόθεσης «Pussy Riot», του  γυναικείου συγκροτήματος που αγωνίζεται για την ανατροπή του καθεστώτος στην Ρωσία, κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον Ρώσων Ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων.

«Οι γυναίκες του συγκροτήματος ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Αναφερόμενος μάλιστα σε συναυλία που έδωσε μία από τις γυναίκες του συγκροτήματος η Ναντέζα Τολοκονίκοβα,  προτού αυτό δημιουργηθεί, είπε: «Μπορεί σε κάποιον να αρέσει το ομαδικό σεξ σε μουσείο. Πρόκειται όμως για προσβολή των γυναικών όταν μία έγκυος κάνει ομαδικό σεξ. Αρέσει σε κανέναν αυτό;».

Τέλος, ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για υποκρισία των δυτικών ΜΜΕ επισημαίνοντας ότι τήρησαν σιγή ιχθύος για το ότι ο σκηνοθέτης της αντι – μουσουλμανικής ταινίας: «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», Νάκουλα ήταν στην φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.