ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τελικά το Ιράν ακύρωσε την επίσκεψη μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

Τελικά το Ιράν ακύρωσε την επίσκεψη μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

Στις 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Mashreghnews.ir, το Ιράν ακύρωσε την επίσκεψη μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που σκοπό είχαν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της χώρας Τεχεράνη.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή του κοινοβουλίου είχε θέσει ως προϋπόθεση της επίσκεψης της, την συνάντηση της με 2 Ιρανούς ακτιβιστές, τον δικηγόρο  Nasrin Sotoudeh και  τον σκηνοθέτη Jafar Panahi, στον οποίο απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο της ΕΕ  για «δικαιώματα του ανθρώπου».

Αφού «άκουσαν» οι Ιρανικές αρχές προσεκτικά τους όρους ακύρωσαν τελικά την επίσκεψη μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Τεχεράνη σύμφωνα  και με το πρακτορείο  Reuters.

Η αντιπροσωπία αναμενόταν στην Τεχεράνη τις μεσημβρινές ώρες την 27 Οκτωβρίου .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.