ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάριο Μόντι: “Κανείς δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση”

Μάριο Μόντι: “Κανείς δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση”

“Ουδείς μπορεί να απειλήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. . . ούτως ή άλλως, είναι κάτι που δεν θα εκλαμβάναμε ως απειλή”, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι από τη Μαδρίτη, όπου συναντήθηκε σήμερα με τον Ισπανό ομόλογό του, Μαριάνο Ραχόι.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων του στην κυβέρνηση πρόσθεσε: “Μας ζητήθηκε να συμβάλλουμε σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα. Πιστεύουμε ότι επιτυγχάνουμε καλά αποτελέσματα, αλλά η τελική κρίση δεν ανήκει σε εμάς”.

Αρκετά ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός επέλεξε να απαντήσει -εμμέσως- στον προκάτοχό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος άνοιξε θέμα άρσης της στήριξης του κόμματός του στην εντολοδόχο κυβέρνηση.

Ο Καβαλιέρε, υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, δήλωσε πως “η κεντροδεξιά παράταξη τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν είναι φρόνιμο να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Μόντι, η οποία οδήγησε την Ιταλία σε δίνη λιτότητας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.