Αναστάτωση στο Μαξίμου για τις επιφυλάξεις ΔΗΜΑΡ στη ψήφιση του προϋπολογισμού

Αναστάτωση στο Μαξίμου για τις επιφυλάξεις ΔΗΜΑΡ στη ψήφιση του προϋπολογισμού

«Για τα θέματα των εργασιακών και έλλειψη πολιτικής ανάπτυξης, αυτή την στιγμή διατηρούμε επιφυλάξεις για την ψήφιση του προϋπολογισμού και θα ξεκαθαρίσουμε την στάση μας στην Ολομέλεια» δήλωσε η Ασημίνα Ξηροτύρη εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ στην συζήτηση που ξεκίνησε σήμερα  στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τον προϋπολογισμό κλείνοντας την ομιλία της

Επίσης, η βουλευτής απαντώντας στον Φίλιππο Σαχινίδη ο οποίος κατηγόρησε την ΔΗΜΑΡ ότι «στηρίζει στα εύκολα και  φεύγει για ξεκούραση στα δύσκολα», είπε «αυτό που κάνουμε δεν είναι παιχνίδια ούτε ξεκούραση αλλά ιεράρχηση προτεραιοτήτων την οποία πρέπει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ».

Τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ «αποτελεί δύναμη ευθύνης και συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για να απαγκιστρωθούμε από την μνημονιακή πολιτική και όχι να υποστηρίξουμε τα μνημόνια και πρόσθεσε πως «Η υποστήριξη έχει αντίκρισμα αλλά θέλουμε να έχει αντίκρισμα στον ελληνικό λαό. Επιμένουμε για τα θέματα των εργασιακών και υποστηρίζουμε την δημοσιονομική προσαρμογή με τις προτάσεις και τις προϋποθέσεις που θέτουμε για ρήτρα ισοδυνάμων και επιμήκυνση του χρέους. Συμμετέχουμε στην κυβέρνηση με το αντίκρισμα για τον ελληνικό λαό για να απαλλαγεί απο τους απαχθείς όρους του μνημονίου και να συμβάλουμε για την ανάπτυξη και την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος».

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές του  Φώτη Κουβέλη έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα δηλώσουν «παρών» στην κρίσιμη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.