ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τσάμηδες: Η επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα μας “επιβεβαιώνει”

Τσάμηδες: Η επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα μας  “επιβεβαιώνει”

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον αλβανικό τύπο αναφέρεται ότι «Ο Πύρρος Δήμας δέχθηκε επίθεση πριν από δύο ημέρες, με υβριστικά σχόλια για την καταγωγή του,  λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή των Ελλήνων, από ομάδα δημοσιογράφων έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει  το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Αυτή η επίθεση αποδεικνύει  τις αρχές της «Λέσχης των Νέων Πατριωτών» (τσάμηδες) ότι όλοι οι Αλβανοί που αλλάζουν την εθνικότητά τους και για οποιαδήποτε λόγο χάσουν την ταυτότητά τους, δεν γίνονται αποδεκτοί από οποιαδήποτε κοινωνία».

“Σε περιόδους κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα, εκφράζεται η αληθινή στάση των κοινωνιών και των εθνών. Η «Λέσχη των  Νέων Πατριωτών» καλεί όλους τους Αλβανούς να σηκώσουν ψηλά την υπερηφάνεια του έθνους τους και την αλβανική ταυτότητα”.

“Όποιος πράξει διαφορετικά χάνει τα πάντα. Ο Πύρρος Δήμας έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στο υψηλότερο  βάθρο ,κατά κάποιο τρόπο  ανέβασε  και την Αλβανία  λόγω της καταγωγής του”.

“Αυτό μας κάνει να καταλάβουμε ποια θα είναι η αντίδραση σε άλλους Αλβανούς, οι οποίοι έχουν αλλάξει ταυτότητα για οικονομικούς λόγους ή από προσωπική επιλογή» σημειώνεται στην ανακοίνωση  της Λέσχης των Νέων Πατριωτών που ανήκει στο φόρουμ της νεολαίας του Κόμματος των Τσάμηδων στην Αλβανία- PDIU”, καταλήγει  το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.