ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ομπάμα θα επισκεφθεί τη Ρωσία εντός του 2013

Ο Ομπάμα θα επισκεφθεί τη Ρωσία εντός του 2013

Με επιστολή που απέστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προς τον Αμερικανό ομόλογο του, με την οποία και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του, επικυρώθηκε και προηγούμενη πρόσκληση του προκειμένου ο Μπαράκ Ομπάμα να επισκεφθεί τη Ρωσία τον ερχόμενο χρόνο.

Η ακριβής ημερομηνία δεν καθορίστηκε, ωστόσο αυτή δεν αποκλείεται να είναι χρονικά κοντά στην σύνοδο των G20 που θα γίνει τον Ιούνιο του 2013 στην Αγία Πετρούπολη.

Εκτός από την επαναδιατύπωση της πρόσκλησης, σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν εστίασε στη μεγάλη νίκη του Δημοκρατικού Κόμματος και του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς όπως υποστήριξε αυτή ήλθε ύστερα από μια δύσκολη προεκλογική μάχη.

Τέλος ο Ρώσος πρέοδρος ευχήθηκε το καλό επίπεδο  που παρουσιάστηκε τα προηγούμενα χρόνια στις διμερείς σχέσεις, να έχει και συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.