“Νέα ώθηση” στη συνεργασία ΗΠΑ-Γαλλίας

“Νέα ώθηση” στη συνεργασία ΗΠΑ-Γαλλίας

«Νέα ώθηση» στην συνεργασία των ΗΠΑ-Γαλλίας συφώνησαν σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Φ. Ολάντ τηλεφώνησε στον Αμερικανό πρόεδρο για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και «συμφώνησαν να ενισχύσουν την κοινή τους δράση και επιφόρτισαν τις κυβερνήσεις τους να εντείνουν τις ανταλλαγές τους για να δώσουν νέα ώθηση στη συνεργασία τους», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Μέγαρο των Ηλυσίων.

«Και οι δύο συμφώνησαν να ενισχύσουν τη κοινή δράση τους για να ευνοήσουν κυρίως την οικονομική ανάπτυξη, να καταπολεμήσουν την ανεργία και να δώσουν μιαν απάντηση στις μεγάλες διεθνείς κρίσεις», διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.

Επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα ζητήσουν από τα επιτελεία τους να εντείνουν τις ανταλλαγές τους και να διερευνήσουν τρόπους για να δώσουν μια νέα ώθηση στη διμερή συνεργασία σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.