ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ομπάμα “εμπιστεύεται” τον στρατηγό Τζον Άλεν

Ο Ομπάμα “εμπιστεύεται” τον στρατηγό Τζον Άλεν

Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Ομπάμα έχει “εμπιστοσύνη” στον στρατηγό Τζον Άλεν, για τον οποίο γίνεται έρευνα για την ανταλλαγή “ανάρμοστων” ηλεκτρονικών μηνυμάτων με μια γυναίκα.

Ο Ομπάμα “έχει εμπιστοσύνη στον στρατηγό Άλεν και θεωρεί ότι έχει κάνει κι εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική δουλειά”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τζέι Κάρνεϊ λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος ανέστειλε τον διορισμό του στρατηγού Αλεν, διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στην ανώτατη διοίκηση του ΝΑΤΟ μετά την ανακάλυψη από το FBI “ανάρμοστης” αλληλογραφίας ανάμεσα σε αυτόν και μια φίλη του παραιτηθέντος αρχηγού της CIA Ντέιβιντ Πετρέους.

“Μπορώ να σας πω ότι ο πρόεδρος έχει εξαιρετικά καλή γνώμη για τον στρατηγό Άλεν και για το επίπεδο των υπηρεσιών του προς τη χώρα του, καθώς και για τη δουλειά που έχει κάνει στο Αφγανιστάν”, δήλωσε ο Κάρνεϊ.

Ο τελευταίος, υπενθύμισε πάντως, ότι κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Άμυνας, ο Ομπάμα “ανέστειλε τον διορισμό του στρατηγού Άλεν στη θεση του ανώτατου διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ όσο εκκρεμεί η έρευνα για την συμπεριφορά του Άλεν που ξεκίνησε από το Υπουργείο Άμυνας”.

Ο στρατηγός Άλεν “εξακολουθεί να ηγείται” των συμμαχικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν (ISAF), αλλά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επικυρώσει τον διορισμό του στρατηγού Τζόζεφ Ντάνφορντ, δεύτερου στην ιεραρχία του Σώματος των Πεζοναυτών, για να τον διαδεχθεί ως “επόμενος διοικητής” της ISAF, σημείωσε ο Κάρνεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.