ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάσκεψη για τον συριακό εθνικό διάλογο στο Ιράν

Διάσκεψη για τον συριακό εθνικό διάλογο στο Ιράν

Μία συνάντηση για το συριακό εθνικό διάλογο σκοπεύει να φιλοξενήσει το Ιράν, στενός σύμμαχος του καθεστώτος Άσαντ, την ερχόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας IRNA.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Χοσέιν Αμίρ Αμπντολαχιάν δήλωσε «Το μήνυμα αυτής της μονοήμερης διάσκεψης θα είναι Όχι στη βία, ναι στη δημοκρατία».

Στη σύνοδο αυτή θα μετέχουν εκπρόσωποι διάφορων εθνικών ομάδων και μειονοτήτων, πολιτικών κομμάτων και της αντιπολίτευσης, καθώς και εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης, πρόσθεσε ο Αμπντολαχιάν, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός, το νέο όργανο της αντιπολίτευσης επικεφαλής του οποίου ανέλαβε ο μετριοπαθής σουνίτης κληρικός Μοάζ Αλ Χατίμπ, θα μετάσχει στη σύνοδο της Τεχεράνης.

Η συριακή αντιπολίτευση μέχρι σήμερα απορρίπτει κάθε συζήτηση με τον πρόεδρο Άσαντ εκτός και αν αυτή θα αφορά τους όρους της αποχώρησής του από την εξουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.