ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ομπάμα: «Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ένα έργο σε εξέλιξη στη Μιανμάρ»

Ομπάμα: «Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ένα έργο σε εξέλιξη στη Μιανμάρ»

Σε σημερινές δηλώσεις του ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τόνισε ότι το επερχόμενο ταξίδι του στη Μιανμάρ δεν αποτελεί έγκριση της κυβέρνησής της, αλλά μάλλον μια αναγνώριση της προόδου που έχει κάνει στην πορεία προς τον εκδημοκρατισμό μετά από δεκαετίες στρατιωτικής διακυβέρνησης.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ένα έργο σε εξέλιξη», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στην Ταϊλάνδη και πρόσθεσε: «Δεν είμαι κάποιος που πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να σταθούν στο περιθώριο και να μην λερώσουν τα χέρια τους, όταν εκεί υπάρχει μια ευκαιρία για μας να ενθαρρύνουμε τις καλύτερες παρορμήσεις μέσα σε μια χώρα».

Ο κ. Ομπάμα αύριο Δευτέρα θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που θα επισκεφθεί τη Μιανμάρ.

Μερικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι η επίσκεψη είναι πρόωρη, επειδή οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν ακόμη παγιωθεί, αλλά ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ο Ομπάμα θα πιέσει τον μεταρρυθμιστή πρόεδρο της Μιανμάρ, Θέιν Σέιν, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, να κάνει περισσότερα για την εθνοτική βία και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.