ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατηγορεί το Ισραήλ και προειδοποιεί

Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατηγορεί το Ισραήλ και προειδοποιεί

«Απευθύνω έκκληση προς τον Νετανιάχου. Τώρα δεν είναι το 2008, είναι 2012 και να ξέρεις ότι δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Σκέψου το καλά», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του στο Κάιρο της Αιγύπτου αναφέρει το πρακτορείο TRT.

Ο Erdoğan για την Αίγυπτο και τον νέο Πρόεδρο της χώρας   σημειώσε ότι άρθηκε  ένα  τα τεχνητά εμπόδια που είχαν τεθεί πριν από ένα αιώνα μπροστά στις «αδελφικές» χώρες της περιοχής τονίζοντας παράλληλα  ότι «Τερματίζεται πια η λαχτάρα ενός αιώνα στην περιοχή. Στη χτεσινή μας συνάντηση με τους χιλιάδες νέους αλλά και με τους Αιγύπτιους διανοούμενους στο Πανεπιστήμιο του Καίρου, εγώ παρατήρησα την ατμόσφαιρα αυτή και είδα πως έλαβε τέλος  η λαχτάρα αυτή. Επίσης πιστεύω πως η άνοιξη που ξεκίνησε πάλι στην πλατεία Ταχρίρ, θα παραμείνει ως άνοιξη και ελπίζω πως δεν θα γίνει πια φθινόπωρο».

Συνεχίζοντας ο  Τούρκος πρωθυπουργός, υπογράμμισε ότι « Το Ισραήλ δεν λυπάται για τα παιδιά. Χτες είδατε το παιδάκι στην αγκαλιά του αδελφού μας, Ισμαήλ Χανίγια. Εκείνοι (Ισραηλινοί) είναι τόσο ανελέητοι ώστε να χτυπούν βρέφη εννέα μηνών. Είχα πει στον πρόεδρος του Ισραήλ  Σιμόν Πέρες  στο Νταβός: ”Εσείς ξέρετε πολύ καλά να σκοτώνετε  παιδιά. Εσείς ξέρετε πολύ καλά τη  χρήση δυσανάλογης  δύναμης. Διότι εσείς δεν γνωρίζετε το δίκαιο και δεν έχετε κανένα έλεος. Εσείς έχετε ιδανικό να ανελιχθείτε καταπατώντας και τυραννώντας”. Και τώρα πραγματοποιούν αυτό τακτικά».

Στο τέλος των δηλών του ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι  «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Εμείς λέμε πως η μοναδική μας επιθυμία είναι η επίτευξη της κατάπαυσης του πυρός. Και το Ισραήλ δεν θα εφαρμόσει την εκεχειρία όμως η Γάζα θα την εφαρμόσει. Μπορεί να υπάρξει μια τέτοια αδικία; Μπορεί να υπάρξει μια τέτοια αντίληψη και στάση; Το ζήτημα είναι να αντισταθούμε σ’ αυτό.», πρόσθεσε ο Recep Tayyip Erdoğan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.