ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το Ισραήλ και η ΧΑΜΑΣ θα ανακοινώσουν τη σύναψη ανακωχής τις προσεχείς ώρες

Το Ισραήλ και η ΧΑΜΑΣ θα ανακοινώσουν τη σύναψη ανακωχής τις προσεχείς ώρες

  Τις αμέσως προσεχείς ώρες στο Κάιρο θα ανακοινωθεί η κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων στη λωρίδα της Γάζας, γράφει η αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Masry Al-Youm.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το ρόλο του εγγυητή της συμφωνίας ειρήνης μεταξύ των δύο μερών θα αναλάβει ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μουρσί.

«Η επιδρομή εναντίον της Γάζας θα τελειώσει σήμερα. Χωρίς παραχωρήσεις και συνθηκολογήσεις», γράφει η εφημερίδα παραθέτοντας απόσπασμα από τα λόγια του Πρόεδρου.

Η δήλωση του Αιγύπτιου ηγέτη για τον τερματισμό της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στη λωρίδα της Γάζας έγινε κατα τη διάρκεια της κηδείας της αδελφής του, η οποία πέθανε την προηγουμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.