ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούρκος αντιπρόεδρος: «Οι Patriot είναι μόνο για την άμυνα της Τουρκίας»

Τούρκος αντιπρόεδρος: «Οι Patriot είναι μόνο για την άμυνα της Τουρκίας»

Ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής  κυβέρνησης Bülent Arınç στις δηλώσεις που προέβη μετά το πέρας της συνεδρίασης για το θέμα των πυραύλων Patriot έκανε νύξη στις συγκρούσεις στη Συρία δηλώνοντας ότι η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τον άμυνα της αναφέρει η ιστοσελίδα TRT.

Ο Τούρκος αξιωματούχος αφού σημείωσε ότι στο υπουργικό Συμβούλιο συζητήθηκαν και οι τελευταίες εξελίξεις στο Ιράκ είπε τα εξής: “δεν θα αποτελέσουμε ποτέ μέρος αυτών των διενέξεων και ένοπλων συγκρούσεων. Αλλά σε περίπτωση που σημειωθεί μια εξέλιξη που απειλή την ασφάλεια και τη ζωή των συμπατριωτών και ομοεθνών μας στο Κιρκούκ, Τουρκία καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει τις απαραίτητες προσπάθειες στο επίπεδο της ιρακινής κυβέρνησης και της αυτόνομης διοίκησης”.

Ενώ σχολιάζοντας την εκεχειρία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης ο Arınç δήλωσε “εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από το σημείο που βρίσκονται τα πράγματα όπως άλλωστε ο Χαλίντ Μεσαάλ και Παλαιστινιακή πλευρά. Διατηρούμε τις ελπίδες και είμαστε ευτυχισμένοι επειδή τουλάχιστον τερματίστηκε η αιματοχυσία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.