ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Iσραηλινοί των ΗΠΑ προσέφυγαν δικαστικώς κατά του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Iσραηλινοί των ΗΠΑ προσέφυγαν δικαστικώς κατά του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ισραηλινοί, που διαμένουν στις ΗΠΑ, κατέθεσαν μια πρωτοφανή αγωγή κατά του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, λόγω της πολιτικής της Ουάσιγκτον έναντι της Παλαιστινιακής Αρχής.

Η αγωγή κατατέθηκε εκ μέρους της εβραϊκής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα Shurat HaDin και σ’ αυτήν αναφέρεται ότι η πολιτική των ΗΠΑ ως προς την Παλαιστίνη δεν λαμβάνει υπ’ όψη της τα συμφέροντα του Ισραήλ.

 Η πολιτική αυτή εκδηλώνεται από το γεγονός ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ συνέδεσε την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Παλαιστινιακή Αρχή με την εκπλήρωση σειράς όρων, όμως στην πράξη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ουσιαστικά αρνήθηκε την υποχρέωσή του να παρακολουθεί την εκπλήρωση των όρων αυτών.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι Αρχές της Παλαιστίνης μπορούν να προωθούν αντιισραηλινές ενέργειες χωρίς να φοβούνται ότι θα χάσουν τη βοήθεια των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.