ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αλβανία ο Σκοπιανός πρόεδρος

Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αλβανία ο Σκοπιανός πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αλβανία, όπου επρόκειτο να παραστεί στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της χώρας. Ο κ. Ιβάνοφ επρόκειτο να μεταβεί σήμερα στα Τίρανα, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση από τον ομόλογό του της Αλβανίας, Μπούγιαρ Νισάνι. Όπως μεταδίδουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, επικαλούμενα πηγές της προεδρίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Ιβάνοφ ακύρωσε την επίσκεψή του, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στα Τίρανα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την επίσκεψη του κ. Γκρούεφσκι στα Τίρανα, άγνωστοι έσκισαν και έκαψαν σημαίες της ΠΓΔΜ, ενώ ένας νεαρός Αλβανός πέταξε αυγά και πλαστικά μπουκάλια στο αυτοκίνητο του κ. Γκρούεφσκι. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας καταδίκασε τα δύο αυτά περιστατικά, ενώ ο δράστης που πέταξε αυγά και μπουκάλια στο αυτοκίνητο του κ. Γκρούεφσκι συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.