ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

“Δεν σας “κουρεύουμε” για να μην χαλαρώσετε”

“Δεν σας “κουρεύουμε” για να μην χαλαρώσετε”

“Η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει για πρώτη φορά πραγματικές προσπάθειες”, τόνισε η Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας απόψε στο πρώτο κανάλι της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης (ARD) ενώ παράλληλα επανέλαβε την ανάγκη η Ελλάδα να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις.

Για το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, η γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε να σταματήσει η σχετική συζήτηση, καθώς θα προκαλέσει χαλάρωση των προσπαθειών. «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην δίνουμε τώρα ελπίδες για ένα “κούρεμα” καθώς τότε όλες οι προσπάθειες θα χαλαρώσουν αμέσως», δήλωσε και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι σημαντικό η Ελλάδα να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις, ακόμη και αν είναι πολύ κοπιαστικές».

Πάντως σε ό,τι αφορά στην προοπτική της Ελλάδας, περιορίστηκε να δηλώσει ότι «όταν φθάσουμε στο σημείο η Ελλάδα να είναι αυτάρκης με τα έσοδά της, θα πρέπει η κατάσταση να επαναξιολογηθεί».

Κοινώς αυτό που μας λέει η κ.Μέρκελ είναι “περιμένετε να γίνουν οι εκλογές μου, και μετά τα λέμε” μέχρι τότε ας τρώμε ρίζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.