ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη Ρομάλα ο βασιλιάς της Ιορδανίας

Στη Ρομάλα ο βασιλιάς της Ιορδανίας

Στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης θα μεταβεί την Πέμπτη ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ για την πρώτη επίσημη επίσκεψη αρχηγού κράτους μετά την ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατά την οποία χορηγήθηκε στην Παλαιστίνη το καθεστώς του κράτους παρατηρητή στο διεθνή οργανισμό, ανακοίνωσε σήμερα σύμβουλος του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.

“Ο βασιλιάς Αμπντάλα θα έρθει στο κράτος της Παλαιστίνης την Πέμπτη, για την πρώτη επίσημη επίσκεψη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου από τότε που λάβαμε την αναγνώριση του ΟΗΕ”, δήλωσε ο Νιμρ Χαμάντ, πολιτικός σύμβουλος του Αμπάς. “Η επίσκεψη αυτή επιβεβαιώνει τις προσπάθειες και την υποστήριξη της Ιορδανίας υπέρ του παλαιστινιακού λαού”.

Νωρίτερα υψηλόβαθμος ιορδανός αξιωματούχος είχε επιβεβαιώσει την πρόθεση του ιορδανού μονάρχη να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή. “Ο βασιλιάς Αμπντάλα θα μεταβεί σύντομα στη Ραμάλα όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Αμπάς”, είπε ο αξιωματούχος ζητώντας να μην κατονομαστεί. “Η επίσκεψη αυτή έχει στόχο να επαναλάβει την υποστήριξη της Ιορδανίας στους Παλαιστίνιους, να οικοδομήσει πάνω στη ιστορική τους επιτυχία στα Ηνωμένα Έθνη και να τους βοηθήσει να εδραιώσουν ένα κράτος”, είχε διευκρινίσει.

Ο Ιορδανός μονάρχης είχε μεταβεί στη Ραμάλα το Νοέμβριο του 2011. Η Ιορδανία φιλοξένησε κατόπιν, τον Ιανουάριο του 2012, σειρά συναντήσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων για να εξεταστούν οι προοπτικές της επανάληψης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, οι οποίες δεν απέδωσαν ένα απτό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.