Επικείμενη επίσκεψη του Αμπάς στην Τουρκία

Επικείμενη επίσκεψη του Αμπάς στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς θα πραγματοποιήσει επίσημη  επίσκεψη στην Τουρκία αναφέρει το trt.

Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος θα εκφράσει ο ίδιος στους Τούρκους αξιωματούχους την ευγνωμοσύνη του παλαιστινιακού λαού προς την Τουρκία η οποία παρείχε την σημαντικότερη υποστήριξη στην απόκτηση της χώρας το καθεστώς παρατηρήτριας χώρας μη μέλος στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu ενόψει της υποβολής του αιτήματος της Παλαιστίνης είχε μεταβή στη Νέα Υόρκη και είχε παραστεί στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η Τουρκία διαδραμάτισε ίσως το σημαντικότερο ρόλο στην παραχώρηση στην Παλαιστίνη του καθεστώτος παρατηρήτριας χώρας μη μέλος στον ΟΗΕ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Μαχμούντ Αμπάς έρχεται στην Ankara για ευχαρηστήρια επίσκεψη.

Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος αναμένεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Abdullah Gül, τον Πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan και τον υπουργό Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu.

Αναμένεται επίσης να γιορταστεί η διαδικασία αναγνώρισης της Παλαιστίνης με μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την πρεσβεία της Παλαιστίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.