ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χίλαρι Κλίντον ψηφίζουν οι Αμερικανοί για την προεδρία του 2016

Χίλαρι Κλίντον ψηφίζουν οι Αμερικανοί για την προεδρία του 2016

Η Χίλαρι Κλίντον, παραμένει διστακτική σχετικά με το αν θα διεκδικήσει ξανά το χρίσμα ώστε να είναι υποψήφια για την Προεδρία, η πλειοψηφία όμως των Αμερικανών λέει ότι θα υποστηρίξει την Κλίντον αν υποβάλει υποψηφιότητα για το αξίωμα αυτό, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μέχρι σήμερα των Αμερικανών (57%) δηλώνει ότι θα στηρίξει μια υποψηφιότητα της Κλίντον το 2016, σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό των Washington Post και ABC News.

Η υποστήριξή της είναι υψηλότερη μεταξύ των γυναικών, ιδίως εκείνων κάτω των 50 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η στήριξη αυτή καταγράφεται καθώς η Κλίντον βλέπει μια αύξηση στην δημοτικότητα της, με το 66% των Αμερικανών να διάκειται ευνοϊκά προς αυτήν, το υψηλότερο επίπεδο σε περισσότερα από 20 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία δημοσκοπήσεων, για την πρώην πρώτη κυρία.

Η Κλίντον σχεδιάζει να παραιτηθεί από το αξίωμα της ΥΠΕΞ καθώς ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εισέρχεται στη δεύτερη θητεία του, και δεν έχει όμως αποκαλύψει ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον.

Αν και έχασε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία από τον Ομπάμα το 2008, και έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί την επιθυμία να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2016, οι εικασίες σχετικά με τις προθέσεις της είναι πολλές, καθώς αναφέρθηκε την εβδομάδα αυτή μια πιθανή υποψηφιότητα της για το Δήμο της Νέας Υόρκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.