Διευκρινίσεις από το Ισραήλ απαιτεί η διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ

Διευκρινίσεις από το Ισραήλ απαιτεί η διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ

Τον πρέσβη του Ισραήλ τον κάλεσε η ηγεσία της διπλωματικής υπηρεσίας της ΕΕ για διευκρινίσεις σχετικά με τα σχέδια για την κατασκευή νέων οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, ενημέρωσε σήμερα το AFP.

Νωρίτερα για το ίδιο ζήτημα τους ισραηλινούς διπλωμάτες είχαν καλέσει τα ΥΠΕΞ της Γαλλίας και της Σουηδίας, όπως και το Βρετανικό Foreign-office.

Την περασμένη εβδομάδα οι ισραηλινές αρχές επέτρεψαν την κατασκευή 3000 χιλιάδων κατοικιών στους εβραϊκούς οικισμούς στο Ανατολικό Ιερουσαλήμ και στην Δυτική όχθη του Ιορδάνη ποταμού. Αυτή η απόφαση του Ισραήλ προκάλεσε την έντονη κριτική της διεθνούς κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.