ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επέστρεψε στη Βενεζουέλα έπειτα από θεραπεία στην Κούβα ο Τσάβες

Επέστρεψε στη Βενεζουέλα έπειτα από θεραπεία στην Κούβα ο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες επέστρεψε σήμερα μετά την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στην Κούβα, έπειτα από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων από την δημόσια ζωή, αστειευόμενος στο αεροδρόμιο στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την 15η Νοεμβρίου.

«Είμαι ευτυχής. . . κι ενθουσιασμένος που επέστρεψα, πού είναι η γιορτή;», αστειεύτηκε ο 58χρονος Τσάβες, που μετέβη στην Αβάνα πριν από δέκα ημέρες για υπερβαρική οξυγονοθεραπεία — η οποία συνήθως χορηγείται για την αντιμετώπιση φθορών σε οστά λόγω της ακτινοθεραπείας για τον καρκίνο.

Η υγεία του προέδρου της Βενεζουέλας έχει προκαλέσει έντονη φημολογία για το ενδεχόμενο ο καρκίνος από τον οποίο έπασχε να εκδηλώθηκε ξανά, παρότι ο Τσάβες είχε πει νωρίτερα φέτος πως «αποθεραπεύτηκε πλήρως».

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης επέμειναν ότι η επίσκεψή του στην Κούβα εντασσόταν στην προγραμματισμένη μετεγχειρητική του θεραπεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμημα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.