ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Ο Ούγκο Τσάβες δεν θα ζήσει πάνω από 2-3 μήνες”

“Ο Ούγκο Τσάβες δεν θα ζήσει πάνω από 2-3 μήνες”

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, στον οργανισμό του οποίου βρέθηκαν και πάλι καρκινικά κύτταρα θα ζήσει 2-3 μήνες.

Το τραγικό τέλος αναμένεται το αργότερο τον Απρίλιο 2013,- δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ραδιοσταθμό της Κολομβίας RCN, ο Jose Rafael Marquina γιατρός από τη Βενεζουέλα, που κατοικεί στις ΗΠΑ. Η πρόβλεψη αυτή βασίζεται σε πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στους γιατρούς, που εξυπηρετούν τον Τσάβες.

Ο Jose Rafael Marquina εξηγεί την επείγουσα αναχώρηση του Τσάβες για την Αβάνα με σοβαρές επιπλοκές. «Η ασθένεια πήρε και πάλι επιθετική μορφή, παρατηρούνται μεταστάσεις στην οσφυϊκή περιοχή και συμπίεση του νεύρου στην οσφυϊκή περιοχή της σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να προκαλέσει παράλυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.