ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Απαγορεύουν στους πολίτες να ταϊζουν άστεγους!

ΗΠΑ: Απαγορεύουν στους πολίτες να ταϊζουν άστεγους!

Είσαι άστεγος; Πεινάς; Κανένα πρόβλημα! Η χώρα των ευκαιριών, η πατρίδα του American dream σου δίνει την λύση! Τώρα μπορείς να πεθάνεις μια ώρα αρχύτερα δίνοντας τέλος στα βάσανά σου!

Σε αρκετές πολιτείες στην Αμέρικα -Αμέρικα υπάρχουν αυτή την στιγμή νόμοι που απαγορεύουν την δωρεά φαγητού σε ανέργους! Σε άλλες υπάρχουν προϋποθέσεις όπως για παράδειγμα η χορήγηση ακριβοπληρωμένων αδειών στους πολίτες οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Η “εξήγηση”της τρέλας

Οι δημοτικές αρχές που εφαρμόζουν την απαγόρευση επικαλούνται 3 λόγους.

1. Προσπαθούν να προστατέψουν τους πολίτες που πλέον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φροντίζουν τους άστεγους.

2. Θέλουν να αποφύγουν την τροφική δηλητηρίαση των αστέγων επειδή υπάρχει κίνδυνος τα τρόφιμα που συλλέγονται να είναι χαλασμένα η ανθυγιεινά. Ντάξει ρε παιδιά. Θα πεθάνουν κατευθείαν από ασιτία, αν δεν πεθάνουν απ’ το κρύο. Μην τους δίνετε Mcdonalds και επιβαρύνετε την υγεία τους.

3. Ο αριθμός τους έχει μεγαλώσει πολύ (το 2009 έγιναν μισό εκατομμύριο κατασχέσεις και το 2010 1,9 εκατομμύριο νοικοκυριά έλαβαν ειδοποιητήρια κατάσχεσης. Από το 2008 μέχρι το 2009 ο αριθμός των αστέγων αυξήθηκε κατά 3%) . Οι δημοτικές αρχές θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και την συγκέντρωση των αστέγων σε σημεία όπου δίνεται τροφή επειδή υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ασθενιών. Τα 46,3 εκατομμύρια ανασφάλιστοι (στοιχεία του 2011) στα π@π@ρια τους…

Κι αυτοί που αψήφησαν τον νόμο;

Σύμφωνα με το infospoudes (που είναι και η πηγή πληροφοριών για το εν λόγω άρθρο):

Βέβαια, κάποιοι αψήφησαν το νόμο και έδωσαν φαγητό γι’ αυτό και υπέστησαν τις συνέπειες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εκκλησίας στην Λουιζιάνα όπου την απαγόρευσαν να μοιράζει δωρεάν ποσότητες νερού σε αστέγους αφού δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια. Παράλληλα, στο Χιούστον και στο Ορλάντο της Φλόριντα μέλη οργανώσεων τους απαγορεύτηκε να μοιράσουν φαγητό σε άτομα που το είχαν ανάγκη και, μάλιστα, στην δεύτερη πόλη η αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα ακτιβιστών που το επιχείρησε. Όσο, για τα ΜΜΕ, υποστηρίζουν σιωπηρά αυτήν την απάνθρωπη πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής.

Εν κατακλείδι. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στους υπερασπιστές της νομιμότητας. Σ’ αυτούς π.χ. που ζητάνε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση για τους απεργούς Χαλυβουργούς.

Και εν έτει 2012 ΝΟΜΙΜΑ πας φυλακή αν δώσεις μια τυρόπιτα στον συνάνθρωπο που πεινάει.

Το ίδιο σύστημα που γεννάει αστέγους (ο καπιταλισμός ντε) τώρα επιβάλει στους ανθρώπους από συνάνθρωποι να γίνουν απάνθρωποι.

Φονιάδες εαυτών…Αμερικάνοι….

[Πηγή tapapakiasthseira.blogspot.gr]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.