ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Σούζαν Ράις αρνήθηκε να διεκδικήσει τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ

Η Σούζαν Ράις αρνήθηκε να διεκδικήσει τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ

Η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις, απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη θέση του Υπουργου Εξωτερικών της χώρας. Αυτή ακριβώς θεωρόταν η πιο πιθανή διάδοχος της Χίλαρι Κλίντον.

Η Σούζαν Ράις είχε επικριθεί έντονα από τους Ρεπουμπλικανούς για το σχόλιό της σχετικά με την επίθεση κατά του προξενείου των ΗΠΑ στη Λιβύη. Η Ράις είπε τότε ότι η τραγωδία στάθηκε το αποτέλεσμα της αυθόρμητης αντίδρασης των Λίβυων στην ερασιτεχνική ταινία «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», που γυρίστηκε στις ΗΠΑ.

Ύστερα απ’αυτά τα λόγια, οι Ρεπουμπλικανοί επιτέθηκαν με κριτική εναντίον της Ράις και του Δημοκρατικού Κόμματος γενικά. Η Ράις είχε κατηγορηθεί για εσκεμμένη παραπλάνηση του κοινού. Τώρα, η κυβέρνηση Ομπάμα αναγνωρίζει ότι η επίθεση κατά του προξενείου ήταν προγραμματισμένη τρομοκρατική ενέργεια και όχι τυχαία πραξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.