ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Β. Πούτιν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας

Β. Πούτιν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες στις 20-21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας και να συζητήσει την καθιέρωση καθεστώτος χωρίς θεωρήσεις εισόδου, καθώς επίσης και την ενεργειακή συνεργασία σύμφωνα με την  υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου.

Εκτός απ’αυτό, ανάμεσα στα βασικά θέματα των συζητήσεων στις Βρυξέλλες θα είναι και οι προτεραιότητες της ρωσικής προεδρίας στην G20. Προβλέπεται επίσης ότι τα μέρη «θα συγκρίνουν τα ρολόγια τους» και πάνω σε μια σειρά από διεθνή και περιφερειακά θέματα.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής θα είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπουί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Γίνεται λόγος για την 30η κατά σειρά συνάντηση τέτοιου επιπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.