Επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στα Σκόπια για «εορτή της ημέρας τουρκικής εκπαίδευσης»

Επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στα Σκόπια για «εορτή της ημέρας τουρκικής εκπαίδευσης»

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Α. Davutoğlu, θα συμμετάσχει στην «εθνική εορτή των Τούρκων της ΠΓΔΜ» και στις τελετές της «εορτής της ημέρας τουρκικής εκπαίδευσης» αναφέρει ο τουρκικός τύπος . Η επίσκεψη του υπουργού θα διαρκέσει δύο ημέρες.

Ο Davutoğlu θα επισκεφτεί την ΠΓΔΜ κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του Νικόλα Ποπόσκι, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο του κοινοβουλίου και τον πρωθυπουργό της χώρας. Επίσης θα συναντηθεί και με τους Τούρκους που διαβιούν στα Σκόπια .

Σίγουρα η κίνηση αυτή του Τούρκου πολιτικού αυτή την δεδομένη στιγμή σκοπό έχει την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων στα Σκόπια και με «σύμμαχο» τις τελευταίες  δωρεές του τουρκικού Στρατού προς τον Στρατό των Σκοπίων ανοίγοντας «φαρδιά πλατιά» το δρόμο στην  Τουρκία να εισχωρήσει παντοιοτρόπως  στην χώρα αυτή των βαλκανίων.

Επίσης αναφέρεται στο ίδιο τουρκικό δημοσίευμα ότι « Η Τουρκία υποστηρίζει σθεναρά την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ» δείχνοντας το στίγμα της τουρκικής πολιτικής στα βαλκάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.