ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν κυρώσεις για να επιβληθούν στη διεθνή αγορά όπλων καταγγέλλει η Ρωσία

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν κυρώσεις για να επιβληθούν στη διεθνή αγορά όπλων καταγγέλλει η Ρωσία

Oι Ηνωμένες Πολιτείες, με τις κυρώσεις που επιβάλλουν σε αγοραστές ρωσικών οπλικών συστημάτων και σε πρόσωπα που σχετίζονται με το τον ρωσικό στρατό, επιδιώκουν να εκτοπίσουν τους ανταγωνιστές τους από τη διεθνή αγορά οπλικών συστημάτων, δήλωσε σήμερα o εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ προέβη στην δήλωση αυτή με αφορμή τις νέες κυρώσεις που επέβαλε στον Κινεζικό Στρατό επειδή αγοράζει ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Suchoi-35 και τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, αναφερόμενος στην επιβολή αμερικανικών κυρώσεων κατά της εταιρείας κατασκευής μαχητικών αεροσκαφών Suchoi, επειδή προβαίνει σε πωλήσεις στην Κίνα, είπε ότι οι νέες αυτές κυρώσεις εις βάρος της συνιστούν εκδήλωση «αθέμιτου ανταγωνισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε τις νέες κυρώσεις εχθρικές και είπε ότι η Ρωσία προτίθεται να δώσει την δική της απάντηση στις αμερικανικές κυρώσεις βασιζόμενη στην αρχή της αμοιβαιότητας, προσθέτοντας ότι η απάντηση θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα συμφέροντα της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.