ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γαλλία: «Ουδέν σχόλιον» μετά τις δηλώσεις Μέι για το Brexit

Γαλλία: «Ουδέν σχόλιον» μετά τις δηλώσεις Μέι για το Brexit

Μετά τις ανακοινώσεις της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, η οποία πέταξε το μπαλάκι στην ΕΕ ζητώντας εναλλακτική πρόταση στο σχέδιό της για το Brexit, το Ελιζέ απάντησε «ουδέν σχόλιο» στο πρακτορείο Reuters.

Η Γαλλική προεδρία αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με όσα δήλωσε η Μέι, που απαίτησε σεβασμό από την ΕΕ και προειδοποίησε ότι δεν θα αποδεχθεί τη διάλυση του Ηνωμένου Βασιλείου, τασσόμενη υπέρ μιας μη συμφωνίας από μια κακή συμφωνία.

Σκληρή γραμμή Μακρόν για το Brexit

Πάντως κατά το διήμερο της άτυπης συνόδου κορυφής στο Σάλτσμπουργκ, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν υιοθέτησε πολύ σκληρή γραμμή για το ζήτημα του Brexit, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθεί μια συμφωνία που θα υπονόμευε την ΕΕ και την ακεραιότητά της.

«Η πρώτη μου επιθυμία είναι να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε οι 27 μια κοινή προσέγγιση. Είναι βασικό. Το δεύτερο είναι να μείνουμε συνεπείς. Πρέπει να βρεθεί λύση. Το τρίτο ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να έχουμε μια πραγματική συμφωνία αποχώρησης μέχρι το Νοέμβριο», δήλωσε ο Μακρόν, σχολιάζοντας την Τερέζα Μέι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, χαρακτήρισε «ψεύτες» τους επικεφαλής της καμπάνιας υπέρ του Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.