Τραμπ: «Εκπληκτικός» ο Κιμ – Έρχεται νέα συνάντηση

Τραμπ: «Εκπληκτικός» ο Κιμ – Έρχεται νέα συνάντηση

Φαίνεται πως σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τη συμπεριφορά του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, κρίνοντας πως ήταν «πολύ ανοικτός» και «εκπληκτικός».

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο μεγιστάνας δήλωσε:

«Ο Κιμ ήταν πολύ ανοικτός και φανταστικός, ειλικρινά. Νομίζω ότι θέλει να δει κάτι να συμβαίνει».

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επιβεβαίωσε επίσης τη διεξαγωγή μιας δεύτερης συνόδου μεταμύ του ιδίου και του Κιμ Γιονγκ Ουν «σε ένα όχι πολύ μακρινό μέλλον» μετά το πρώτο τετ α τετ μεταξύ τους τον Ιούνιο στη Σιγκαπούρη. Αναμένει μάλιστα ότι η σύνοδος αυτή θα ανακοινωθεί «πολύ σύντομα».

«Θα έχει παρόμοια μορφή, πιθανόν σε διαφορετική τοποθεσία» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Μουν είπε ότι έφερε στον Τραμπ ένα προσωπικό μήνυμα από τον Κιμ και ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ελπίζει να συναντηθεί σύντομα με τον Αμερικανό πρόεδρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.