ΟΗΕ: Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός πήγε στη συνέλευση με το 3 μηνών μωρό της (φωτό)

ΟΗΕ: Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός πήγε στη συνέλευση με το 3 μηνών μωρό της (φωτό)

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να φέρει την 3 μηνών κόρη της στη συνέλευση του ΟΗΕ. Μάλιστα του άλλαξε και πάνες σε αίθουσα συσκέψεων

Ήταν σίγουρα η νεαρότερη στο ακροατήριο. Μόλις τριών μηνών, η Νιβ άκουσε ηγέτες από όλο τον κόσμο να μιλούν στη Σύνοδο για την Ειρήνη «Νέλσον Μαντέλα», που γίνεται στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Πρόκειται για την κόρη της Τζασίντα Αρντερν. Η πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας την πήρε μαζί της και την κρατούσε στην αγκαλιά της, όσο μιλούσαν άλλοι ηγέτες. Οταν ήρθε η ώρα να ανέβει η ίδια στο βήμα, η μικρή Νιβ κάθισε ήσυχα στην αγκαλιά του πατέρα της, Κλαρκ Γκέιφορντ και άκουσε τη μητέρα της.

Η παρουσία της μικρής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έχει συγκεντρώσει βέβαια τα βλέμματα. Και μάλιστα βρίσκεται εκεί με κάθε… επισημότητα, αφού της έχουν φτιάξει και διαπίστευση!

«Επειδή όλοι στο twitter ζήτησαν να δουν την ταυτότητα των Ηνωμένων Εθνών του Neve.
Εύχομαι να μπορούσα να καταγράψω την έκπληκτη έκφραση της ιαπωνικής αντιπροσωπείας στο εσωτερικό του ΟΗΕ χθες, όταν που μπήκε σε αίθουσα συσκέψεων στη μέση μιας αλλαγής πάνας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.