ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπρεντ Καβάνο: «Είναι ψεύτικες οι κατηγορίες» – Μετά από 10ετίες τον θυμήθηκαν τα «θύματα»

Μπρεντ Καβάνο: «Είναι ψεύτικες οι κατηγορίες» – Μετά από 10ετίες  τον θυμήθηκαν τα «θύματα»

Σε μία προσπάθεια να φανεί όσο πιο πειστικός γίνεται, ο Ρεπουμπλικανός δικαστής Μπρετ Κάβανο,επιχείρησε αντικρούσει τις τρεις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες όλως τυχαίως εμαφνίστηκαν μόλις επιλέχθηκε για το Ανώτατο Δικαστήριο

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «FOX News κι έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, ο υποψήφιος για το Ανώτατο Δικαστήριο αποκάλυψε ότι ήταν «παρθένος» για πολλά χρόνια μετά το σχολείο κι ότι δεν έχει αγγίξει καμία γυναίκα από αυτές που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι κατηγορίες αυτές αναμένεται να βυθίσουν στην αβεβαιότητα την υποψηφιότητα του συντηρητικού δικαστή, ο οποίος επιχείρησε να αναστρέψει το δυσμενές σε βάρος του κλίμα τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει «ψεύτικες κατηγορίες» να μπουν εμπόδιο στην καριέρα του.

Η ύπαρξη της τρίτης γυναίκας, η οποία προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κάβανο, έφερε στο φως ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι.

Σύμφωνα με τον Αβενάτι, η γυναίκα ζήτησε από μόνο της να καταθέσει σε δικαστική επιτροπή πριν από την ακρόαση της Πέμπτης στη Γερουσία, όπου η πρώτη καταγγέλλουσα, καθηγήτρια Ψυχολογίας Κριστίν Φορντ, θα καταθέσει την φερόμενη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε όταν ήταν μαθητές Λυκείου.Μία δεύτερη γυναίκα, η Ντέμπορα Ραμίρεζ κατήγγειλε, επίσης, την Κυριακή την άσεμνη συμπεριφορά του δικαστή, όταν ήταν ακόμη πρωτοετής φοιτητής στο Γέιλ.

Δηλαδή μιλάμε για υποθέσεις προ… Χριστού που δεν αποδεικνύονται αλλά φέρνουν λάσπη

Με τους Ρεπουμπλικάνους να αγωνίζονται για να διασφαλίσουν την υποψηφιότητα του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, ένας από τους παλιούς του φίλους,to πρωτοκλασάτο στέλεχος της συντηρητικής πτέρυγας των Ρεπουμπλικανών, Τεντ Κρουζ, δέχτηκε πριν από λίγες ώρες επίθεση από ομάδα διαδηλωτών ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην Ουάσινγκτον.

«Οι φασίστες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», φώναζαν οι διαδηλωτές την ώρα που ο Κρουζ είχε παραγγείλει για να δειπνήσει με την σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κρουζ δεν μπήκε τυχαία στο «μάτι» των διαδηλωτών. Κάβανο και Κρουζ είναι φίλοι επί 20 συναπτά έτη. Μάλιστα στην επιτροπή του Κογκρέσου όπου θα καταθέσει ο Κάβανο, ο Κρουζ είναι μέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.