ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος: Κοινοί Ορίζοντες» έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα

H «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος: Κοινοί Ορίζοντες» έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Πόλος έλξης η Αθήνα τον Οκτώβριο χάρη στην “3η Ευρω-Αραβική Σύνοδο: Κοινοί Ορίζοντες” που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα, παρουσία μεγάλων αρχηγών κρατών, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, ισχυρών επιχειρηματιών και αξιόλογων ακαδημαικών που θα εκπροσωπήσουν περισσότερες από τριάντα χώρες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, η Ευρω-Αραβική Σύνοδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα διαμορφωτών της κοινής γνώμης και πρωτοπόρων απ΄ όλο τον κόσμο.

«Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας των δύο πρώτων Συνόδων, φέτος η συνάντηση χαρακτηρίζεται από αυξημένη συμμετοχή Ευρωπαίων και Αράβων υψηλόβαθμων προσκεκλημένων, οι οποίοι θα συνοδεύονται από κορυφαίους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες αδημονούν να εγκαινιάσουν εποικοδομητικό διάλογο, να αδράξουν ευκαιρίες και να ενισχύσουν τους οικονομικούς δεσμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της συνόδου περιλαμβάνει θέματα πολιτικής, οικονομίας, ενέργειας, μετανάστευσης, διαπεριφερειακής συνεργασίας και πολιτισμού:

«Προάγοντας την αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο ταχέως μεταβαλλόμενους κόσμους, η Σύνοδος έχει στο επίκεντρο της την διαμόρφωση προτάσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Αραβικού κόσμου και τη διερεύνηση των νέων προοπτικών που θα προκύψουν».

Σύμφωνα με τους οργανωτές, η «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος: Κοινοί Ορίζοντες» θα συνέλθει υπό την αιγίδα της Α.Ε. του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και την υποστήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Ελληνικής Κυβέρνησης. Επιπλέον, η Σύνοδος τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αραβικό Σύνδεσμο, με τη σύμπραξη της Ένωσης Αραβικών Επιμελητηρίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης και του Swiss Arab Network. Φέτος, το EU-GCC Clean Energy Technology Network είναι programming partner.

Η «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος: Κοινοί Ορίζοντες» διοργανώνεται από την Al-Iktissad Wal-Aamal Group και την Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Στρατηγικός χορηγός είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, Consolidated Construstors Company (CCC).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωτοβουλία ανήκει στους ιδρυτές της Consolidated Contractors Company (CCC), τους εκλιπόντες Said Khoury και Hassib Sabbagh. Η νυν ηγεσία, δια του κ. Tawfic Khoury, Προέδρου τόσο της CCC όσο και της Al-Iktissad Wal Aamal, ενστερνίστηκε το όραμα αυτό, σημειώνεται στην ανακοίνωση των οργανωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.