ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σ.Μπερλουσκόνι: «H Deutsche Bank με έριξε από την εξουσία»

Σ.Μπερλουσκόνι: «H Deutsche Bank με έριξε από την εξουσία»

  Ενάντια στην Deutsche Bank τάχθηκε τη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λέγοντας ότι η γερμανική τράπεζα βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του από την θέση του πρωθυπουργού στο τέλος του 2011.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Μπερλουσκόνι κατηγόρησε τη γερμανική τράπεζα για μια κίνηση που οδήγησε στην άνοδο των αποδόσεων των ιταλικών ομολόγων πάνω από το 7% και τον ανάγκασε να υποβάλλει την παραίτηση του.

  «Η Deutsce Bank ξεπούλησε όλα τα ιταλικά και ελληνικά ομόλογα που είχε στην κατοχή της. Οι αμερικάνοι και οι διεθνείς επενδυτές αμφισβήτησαν την κίνηση» ανέφερε σε συνέντευξη του στο CNBC ο κ. Μπερλουσκόνι.

  «Κάποιοι υπέθεσαν ότι η γερμανική τράπεζα είχε συγκεκριμένες πληροφορίες που δεν διέθετε κανένας άλλος. Ήταν ένα τεράστιο ψέμα» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.